Локации
mapa

sДобредојдовте на интернет страницата на Бианцо Бело, фирма која обавува хемиско чистење и водено перење. Ние ви ги нудиме следниве услуги:


хемиско чистење, перење и пеглање на облека и на други ткаенини
услуга за одржување на чистота на хотелски и угостителски објекти, бизнис и приватни ентериери
симнување, перење или хемиско чистење на сите врсти на завеси и нивно поставување
успешно и квалитетно работиме кај сите врсти на ентериер и тапациран мебел(фотелји, столици, кревети, разни гарнитури)