Локации
mapa

sЛОКАЦИИ

Лозирани сме на улица Московска, во СП МАРКЕТ Тафталиџе, на источниот влез. За потрошувачите на БИАНЦО БЕЛЛО, паркингот е бесплатен.
Пристапот со автомобил е едноставен по ул. Московска, а околу целиот трговски објект има паркинг места.

sl1

sl2

sl3